Coaching

Servicii

Coaching

  • Coachingul poate fi una dintre cele mai frumoase și utile experiențe pe care să le ai de-a lungul unei vieți. Am văzut atâtea schimbări pozitive în jur, la oamenii care au ales această formă de dezvoltare personală, și în mine însămi, încât, desigur, nu pot să vorbesc decât pozitiv despre această experiență. Una din care pleci mai bogat în cunoaștere de sine, mai sărac în tipare de gandire limitativă, mai consolidat în increderea în sine și mai structurat.
  • Conform definiției Federației Internaționale de Coaching, coachingul este un parteneriat cu clienții într-un proces creativ de provocare a gândirii care îi inspiră să-și atingă potențialul personal și profesional maxim.
  • Pachetele de coaching sunt de 3, 6 sau 12 sedinte, in functie de complexitatea situatiei si de cat de repede se poate aplica o solutie. Se recomanda o distanta intre sedinte de cel putin 1 saptamana, pentru ca magia se intampla intre sedinte.
Newsletter

Înscrie-te la newsletter!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate