Despre tine

Esti mai puternic decat crezi!

Cea mai mare provocare...

… cu care te confrunți in viata ta este să fii mai bun în ceea ce faci decât cei din jurul tău. Joci la un nivel la care majoritatea oamenilor nici măcar nu sesizează subtilitățile sau limitările.

Sunt un expert în a-i duce pe cei cu performanțe deosebite din întreaga lume la cele mai mari niveluri de succes. Și iată ce știu despre tine:

Chiar dacă ai reușit numeroase realizări, ceea ce faci în prezent nu te duce către următorul nivel de succes pe care ți l-ai propus.

De fapt, calitățile care te-au ajutat până acum sunt tocmai cele care te împiedică să atingi niveluri de realizare și mai mari.

Prin munca mea, am descoperit că există 9 calități ale celor mai buni performeri, care atât te propulsează înainte, cât și te trag înapoi.

 

Darurile tale devin provocările tale:

1. Ești un vizionar.

Deoarece visezi atât de departe încât poți să fii copleșit, puterea viziunii tale poate avea un efect negativ asupra succesului tău. Paradoxul alegerii poate face dificilă alegerea unui nou proiect atunci când există atâtea opțiuni la dispoziție.

2. Experimentezi un succes exponențial.

De multe ori, în ciuda admirației celor din jurul tău, nu se simte că a trebuit să muncești atât de mult pentru tot ceea ce ai realizat. Este ușor să interpretezi greșit natura realizării rapide, astfel încât să ai impresia că ascunzi un „mic secret murdar”. Mulți dintre cei mai buni oameni din lume sunt judecați pentru că sunt „leneși”.

3. Cu cât ai mai mult succes, angajamentele tale mari încep să iasă la suprafață.

Angajamentele și valorile profunde sunt motivul tău pentru succes. Când nu faci să se întâmple ceea ce ai spus că vei face, este un indiciu că există un alt motiv mai puternic, ascuns, căruia te-ai angajat fără să știi.

4. Te simți confortabil în Zona Gri.

A alerga în „zona gri” înseamnă a menține un ritm care nu este nici prea rapid, nici prea lent pentru a progresa. Este posibil să ai impresia că te antrenezi mult cu acest ritm. Cu toate acestea, a continua să alergi în această zonă va duce de fapt la o scădere a performanței tale.
Pericolul pentru un om cu performanțe ridicate este că, deoarece Zona lui Gri produce mult mai mult decât o persoană obișnuită, este probabil ca în mod inconștient să aibă performanțe slabe în timp.

 

5. Esți o persoană extrem de talentată în rezolvarea problemelor.

Abilitatea ta de a scana orizontul pentru „pericol” este foarte dezvoltată, iar din cauza înclinației pentru rezolvarea problemelor, dificultățile și provocările te revigorează. Ai tendința să amâni de a te ocupa de lucruri precum impozite, relații, venituri etc. până când acestea devin probleme majore. De asemenea, ai probleme în a te concentra asupra obiectivelor pe termen lung.

6. Cauți perfecțiunea.

Presiunea de a menține acest nivel de realizare crește pe măsură ce devii tot mai de succes și câștigi mai mulți bani. Dificultatea de a începe un nou proiect se ridică la un grad foarte mare, deoarece ștacheta este întotdeauna ridicată pe baza succeselor proiectelor anteriore.

7. Ești concentrat pe viitor.

Capacitatea ta de a acționa rapid după ce ai o idee depinde de menținerea concentrării pe viitor. Dar rar îți faci timp să te oprești și să te gândești la efectele acelor obstacole care simt că apar din nou și din nou.

8. Nu ai nevoie de ajutor.

Normal că nu. Ceea ce creezi a surprins oamenii. Una dintre cele mai de succes persoane pe care le cunoști ești tu. Și cu siguranță nu ai nevoie de ajutor. Prin urmare, îți lipsește propriul tău grup de sprijin.

9. Uneori nu poti să auzi „adevărul”.

Cu cât evoluezi mai mult, cu atât îți va fi mai dificil să comunici cu cei din jurul tău. În plus, cu cât avansezi mai mult, cu atât este mai dificil pentru cei din jur să exprime realitatea. Puțini oameni din lumea persoanelor cu realizări extraordinare sunt adesea dispuși să spună ceea ce au ei cel mai mult nevoie să audă.

Newsletter

Înscrie-te la newsletter!

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate