Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informațiile pe care vi le oferim mai jos oferă o privire de ansamblu asupra abordării noastre în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și a drepturilor dumneavoastră conform prevederilor legislației privind protecția datelor.

Datele operatorului

HIDRODYN EXPERT SRL
Adresa: CHITILA, Sos Banatului, nr 14, bl 2, ap 23, Ilfov
Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2888/2021, CUI 44244872
Ofiter protectia datelor, E-mail: andreialex_21@yahoo.com

  1. Categorii de date cu caracter personal

Pentru scopurile Prelucrarii mentionate la punctul II de mai jos, prelucram datele cu caracter personal ale dumneavoastra furnizate In cadrul site-ului nostru – denumite in continuare „Date cu caracter personal”, dupa cum urmeaza:

  • Nume, prenume, , numarul de telefon mobil, adresa de e-mail, Nume companie (optional), (denumite în continuare „Date personale”);Continutul mesajului transmis si subiectul acestuia catre GRIT Consultancy SRL (denumite in continuare „Date de comunicare”);
  • Informatii privind utilizarea formularului si a Site-ului de catre dumneavoastra, cum ar fi data si ora la care ati accesat  Webite-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre dumneavoastra (denumite in continuare „Date de monitorizare”).

HIDRODYN EXPERT SRL colecteaza Datele cu caracter personal in următoarele modalitati: direct de la dumneavoastra (furnizate pe site, e-mail, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor.

  1. Scopurile Prelucrarii

Prelucram Datele dumneavoastra cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:

  1. pentru furnizarea serviciilor oferite de catre HIDRODYN EXPERT SRL, cuprinzand actiunile specifice acestei activitati, inclusiv pentru a permite folosirea cat mai optima a Site-ului si in scopul obtinerii de informatii statistice pentru Imbunatatirea serviciilor HIDRODYN EXPERT SRL (denumite in continuare „Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului”);
  2. pentru administrarea sigura a sistemului informatic al HIDRODYN EXPERT SRL si in scopul evitarii activitatilor infractionale (denumite in continuare„Scopuri legate de securitate si prevenirea fraudei”);
  3. pentru a permite realizarea activitatilor de marketing (denumite in continuare„Scopuri legate de marketing”);
    Aceste activitati pot include:
    • Utilizarea Datelor dumneavoastra personale pentru a va trimite noutati despre produsele si serviciile noastreVa puteti dezabona de la aceste comunicari de marketing, oricand, rapid si usor. Trebuie numai sa (i) dati clic pe link-ul de ˝Dezabonare˝ inclus in fiecare newsletter, iar in pagina de web ce urmeaza a vi se deschide, sa selectati comunicarile de la care alegeti sa va dezabonati, urmand sa apasati butonul “Salveaza preferintele”
    • Utilizarea numarului dvs. de telefon de catre HIDRODYN EXPERT SRL sau un imputernicit al acesteia, pentru a va contacta in scopul imbunatatirii serviciilor noastre sau ale subcontractantilor / partenerilor nostri (de ex. in cazul unor sondaje cu privire la interactiunea dvs. cu reprezentantii/imputernicitii HIDRODYN EXPERT SRL)

Vom utiliza Datele cu caracter personal, astfel cum vor fi furnizate de dumneavoastra HIDRODYN EXPERT SRL, in scopurile mentionate in aceasta Politica.

  1. Temeiul Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal

In general, prelucrarea Datelor cu caracter personal este necesara in vederea desfasurarii activitatii specifice scopurilor Prelucrarii.

In general, vi se solicita sa furnizati Datele dumneavoastra cu caracter personal in mod obligatoriu, cu exceptia situatiilor limitate in care va comunicam ca anumite informatii sunt facultative. Daca nu ne oferiti respectivele date cerute a fi furnizate in mod obligatoriu, procesul poate fi intarziat sau chiar imposibil.

Pentru a putea prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal, HIDRODYN EXPERT SRL se bazeaza pe diferite temeiuri juridice, dupa cum urmeaza:

1.Consimtamant:
a)Ne putem baza pe acordul dumneavoastra de a va utiliza informatiile personale in anumite scopuri de marketing direct, consimtamantul fiind temeiul juridic pentru colectarea, prelucrarea si utilizarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum este permis de legea aplicabila. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, contactandu-ne la adresa de la finalul acestei Politici de Confidentialitate.
2.Interese legitime:
Putem folosi informatiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai adecvat continut al Site-ului, marketing,  pentru a ne imbunatati si promova produsele si serviciile, precum si continutul pe Site-ul nostru, si in scopuri administrative si de detectare a fraudei.
3.Obligatii legale:
Prelucrarea datelor este necesara pentru indeplinirea obligatiilor noastre legale, cum ar fi obligatii prevazute de legislatia contabila si fiscala sau solicitari ale autoritatilor publice.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Scopurile prelucrarii

Categorii de Date cu caracter personal implicatet

Temeiul prelucrarii

Scopuri legate de furnizarea serviciilor si functionarea Site-ului

  • Date personale
  • Date de comunicare
  • Executarea unui contract;
  • In baza unei obligatii legale;
  • In baza interesului legitim.

Scopuri legate de marketing

  • Date personale
  • Pe baza de consimtamant;
  • In baza interesului legitim.
  1. Transferuri de date, destinatari si temeiul legal al acestor transferuri

4.1.Destinatari

Terti: HIDRODYN EXPERT SRL va poate transfera datele unor agentii guvernamentale si de reglementare, instante si alte autoritati guvernamentale, conform prevederilor legislatiei aplicabile, in baza Art. 6(1) (c) GDPR, si consultantilor externi cu rol de operatori de date (de exemplu, avocati, contabili, auditori etc.) in baza Art. 6 (1) (f) GDPR.

  1. Perioade de retentie

Datele cu caracter personal prelucrate in scopurile mentionate in prezenta vor fi pastrate doar cat este necesar, pe durata existentei contului dumneavoastra si ulterior, in timpul unei perioade de tranzitie (de exemplu, pentru primirea unui raspuns la solicitarea dumneavoastra, pentru livrarea bunurilor, emiterea facturilor) sau pentru oricare alta perioada mai indelungata in HIDRODYN EXPERT SRL are obligatia legala de a arhiva Datele cu caracter personal.
Daca se initiaza o actiune judiciara, Datele cu caracter personal pot fi pastrate pana la finalul acestei actiuni, inclusiv eventualele perioade de recurs, iar apoi vor fi sterse sau arhivate, conform prevederilor legislatiei aplicabile.
In principiu, va vom pastra Datele cu caracter personal pe durata solicitata sau permisa de legislatia aplicabila. Ulterior, vom elimina/sterge Datele dumneavoastra cu caracter personal din sistemele si evidentele noastre si/sau vom lua masuri pentru a le anonimiza, astfel incat sa nu mai puteti fi identificat in baza acestora. In toate cazurile, Datele cu caracter personal din contractele, comunicarile si alte documente identificate pot fi supuse unor cerinte legale de pastrare, care necesita, in principiu, pastrarea de pana la 10 ani. Orice alte Date cu caracter personal vor fi sterse, in principiu, in 6 luni de la ştergerea contului dumneavoastra de utilizator sau de la colectarea lor prin intermediul Site-ului, cu exceptia Datelor Referitoare la Comanda care vor putea fi pastrate pana la 3 ani de la data tranzactiei sau, dupa caz, pentru o perioada necesara pentru indeplinirea unor obligatii legale (inclusiv daca suntem obligati astfel printr-o hotarare judecatoreasca) sau daca este necesar pentru motive de securitate, prevenirea fraudei, litigii sau abuzuri.

  1. Proceduri de securitate

In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat si folosirea neadecvata a Datelor cu caracter personal.

Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja şi securiza Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictionari tehnice si fizice ale accesarii si folosirii Datelor cu caracter personal pe serverele noastre. Numai personalul autorizat poate accesa datele personale in timp ce lucreaza.

  1. Drepturile dumneavoastra

Daca v-ati declarat consimtamantul cu privire la anumite activitati de Prelucrare, puteti retrage acest consimtamant in orice moment cu efecte viitoare. O astfel de retragere nu va afecta legalitatea Prelucrarii anterior retragerii consimtamantului.

In baza conditiilor prevazute de legislatia aplicabila (GDPR), aveti urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces:Aveti dreptul de a vi se comunica, la cerere, daca Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate, si daca da, aveti dreptul de a solicita accesarea acestora. informatiile includ, printre altele, scopurile Prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal afectate si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost divulgate sau le vor fi divulgate Datele dumneavoastra cu caracter personal.
    Aveti dreptul de a obtine o copie a Datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, va putem percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
  2. Dreptul la rectificare:Aveti dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal incorecte. in functie de scopurile Prelucrarii, aveti dreptul de a completa Datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
  3. Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal, prin transmiterea unui email la adresa alex.andrei.coach@gmail.com
  4. Dreptul la restrictionare:Aveti dreptul de a solicita restrictionarea Prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal. in acest caz, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveti dreptul de a primi Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate, si aveti dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati fara obiectii din partea noastra.
  6. Dreptul de a obiecta:
    Aveti dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia dumneavoastra, in orice moment, fata de Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre noi, si ni se poate solicita sa nu va mai prelucram Datele cu caracter personal. Daca aveti dreptul la obiectie si vi-l exercitati, nu vom mai prelucra Datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost.  Acest drept poate fi invalidat in special daca Prelucrarea Datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Drepturile mentionate mai sus se vor exercita prin formularea unei cereri la adresa de email alex.andrei.coach@gmail.com .In cerere, puteti arata daca doriti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica care sa asigure ca predarea vi se va face numai personal. Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dvs.

care HIDRODYN EXPERT SRL va comunica informatiile solicitate, in termen de 30 de zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de dumneavoastra privind modul de comunicare.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca drepturile de mai sus pot fi limitate in baza legislatiei nationale aplicabile privind protectia datelor. Mega image, in calitate de operator de date, ramane punctul de contact central in vederea exercitarii acestor drepturi.

De asemenea, aveti dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

  1. Cum prelucrăm datele personale ale copiilor?

Serviciile oferite de Site-ul www.howtobethehero.com nu sunt destinate minorilor.

  1. Cookie-uri

Prezenta secțiune referitoare la Cookies se aplică tuturor utilizatorilor acestui Site. Prin termenul „cookie”-uri înțelegem modulele cookie și tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Cookie-urile sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor Clienților: îmbunătățirea navigării, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori; statistici anonime cu privire la modul în care este utilizat Site-ul; anticiparea unor eventuale servicii/bunuri care vor fi în viitor prestate / puse la dispoziția utilizatorilor.

Cookie-urile ne transmit informații cu privire la modul în care acest Site este utilizat, astfel încât să existe posibilitatea îmbunătățirii eficientei și accesibilatii Site-ului pentru utilizatori.

Tipuri de cookies și scopul acestora :

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează înregistrarea.

Cookie-uri de performanta:

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit să aflăm dacă ați vizualizat o reclamă online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării. Aceste cookie-uri sunt anonime, nu stochează date despre utilizatori.

În plus față de cookie-urile setate de HIDRODYN EXPERT SRL necesare pentru buna funcționare a site-ului, utilizam cookie-uri setate prin intermediul unor terti. Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile de protecție a datelor și politica de confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet.

Lista completă a cookie-urilor de tertă parte sunt în tabelul următor:

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regula, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului dvs.

De asemenea, aveți posibilitatea să dezactivați fișierele cookie (cu excepția celor strict necesare pentru funcționarea acestei pagini de internet) astfel :

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Safari

  1. Dispoziții finale

Vă rugăm să adresați orice întrebări către HIDRODYN EXPERT SRL la adresa de email alex.andrei.coach@gmail.com